Παρέχουμε Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Με εγγυημένη επιτυχία και σε ανταγωνιστικές τιμές

“Μικρή ή μεγάλη δουλειά, δεν έχει σημασία... Η δουλειά σας θα γίνει !!!”

Η ομάδα της JSP service αποτελείται από εργαζόμενους με υψηλά κίνητρα και πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κτιρίων. Ειδικοί τεχνίτες μας έχουν διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να είναι τεχνικά ικανοι να παραδώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ποιοί είμαστε...

H JSP service ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, είναι αφιερωμένη στην διαχείριση όλων των υπηρεσιακών αναγκών του ακινήτου σας.

Προσφέρουμε γενική επισκευή, ηλεκτρικά, επισκευή γυψοσανίδας, αποκατάσταση ζημιών στο νερό, υδραυλικά, ξυλουργική, ελαιοχρωματισμοί, τοιχοποιία και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε πάνω από 15 χρόνια πριν, στην Ελλάδα ξεχωρίζει για την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την ευελιξία στις κατασκευές.

Έχοντας ήδη στην κατοχή μας καλαθοφόρα οχήματα – πλατφόρμες εργασίας και αυτοκινούμενα καλάθια μπορούμε να εργαστούμε σε ύψος έως και 35 μέτρα αποφεύγοντας σκαλωσιές και ειδικές άδειες όπου επιβαρύνουν οικονομικά τον ιδιοκτήτη για την αναστήλωση τους.

Είμαστε μια εμπορική / οικιστική εταιρεία συντήρησης και επισκευής, εξυπηρέτησης καταστημάτων λιανικής πώλησης, εμπορικές εγκαταστάσεις ξενοδοχεια καθώς και εστιατόρια, σπίτια, διαμερίσματα και πολλά άλλα. Έχουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμες και είμαστε πάντα πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε με βάση κάθε μεμονωμένο έργο / προϋπολογισμό.

Η ομάδα της JSP service αποτελείται από εργαζόμενους με υψηλά κίνητρα και πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κτιρίων. Ειδικοί τεχνίτες μας έχουν διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να είναι τεχνικά ικανοι  να παραδώσουν  τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Χτίζουμε το σπίτι, τον χώρο σας, ως κατασκευαστής ή εργολάβος. Εδώ οι επιθυμίες και οι ιδέες σας για μας έχουν πάντα προτεραιότητα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το δικό σας σπίτι από την ανασκαφή και παράδοση με το κλειδί στο χέρι.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε προσωπικά, γιατί η κατασκευή είναι ένα θέμα εμπιστοσύνης.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Η ομάδα της JSP service αποτελείται από εργαζόμενους με πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή κτιρίων…

Αμεσότητα

Αν είστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μην ανησυχείτε. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά…

Προσιτές τιμές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση, διαμόρφωση του χώρου σας παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές σε όλους του τομείς…

Υψηλό επίπεδο ποιότητας

Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε προσωπικά, γιατί η κατασκευή είναι ένα θέμα εμπιστοσύνης.